آخرین اخبار
کد مطلب: 124263
رئيس جمهور: بايد رونق توليد را در کشور بوجود بياوريم
بزرگترين مشکل کشور در سال‌هاي آينده، موج بيکاري است
تاریخ انتشار : 1395/08/01 10:34:39
نمایش : 3175
رئيس جمهور با تاکيد بر اينکه هدف دولت از ترميم کابينه خدمت به جامعه و توسعه بيشتر است گفت: بزرگترين مشکل کشور در سال‌هاي آينده، موج بيکاري است و بايد سرمايه هاي کوچک و بزرگ تجميع شود و رونق توليد بوجود بيايد.
به گزارش خبرنگار سلام لردگان،به نقل از خبرگزاري صداوسيما، آقاي روحاني در همايش روز ملي روستا و عشاير تصريح کرد: توسعه روستايي در دستور کار دولت يازدهم است.
رئيس جمهور گفت: دولت يازدهم طي سه سال گذشته همه تلاش خود را براي توسعه روستاها بکار گرفته است اما تا رسيدن به نقطه مطلوب فاصله زيادي وجود دارد
 
اقاي روحاني افزود: توليد محصولات کشاورزي، دامي و باغي در سه سال گذشته رو به فزوني بوده و امسال هم در توليد گندم به خودکفايي رسيديم.
 
رئيس جمهور تصريح کرد: در دوران خشکسالي هستيم، بايد از منابع آبي خود به خوبي و به درستي، بهينه و با دقت استفاده کنيم و روستاييان ريشه هاي حيات اجتماعي هستند.
 
وي افزود: آب و خاک سرمايه هاي اصلي روستا است و ويژگي هاي فرهنگ روستا، صداقت، شهامت، شجاعت و وطن دوستي است.
 
 
آقاي روحاني ضمن ابراز خشنودي از حضور در جمع روستاييان و عشاير غيور کشورمان، تصريح کرد: در سال هاي گذشته نيز توفيق حضور در جمع روستاييان  و عشاير را براي عرض نکاتي خدمت شما و ملت ايران داشتم.
 
رئيس جمهور افزود : تصور کساني که شرايط زندگي روستايي را متفاوت با شرايط زندگي شهري مي دانند نادرست است . 
 
آقاي روحاني ادامه داد : کساني که شرايط زندگي شهري همچون توسعه ، تعالي ، علم و فناوري و همچنين شرايط فرهنگي را متفاوت با شرايط زندگي روستايي مي بينند، به اين نتيجه مي رسند که براي کسب درآمد بيشتر، اشتغال، دستيابي به علم و دانش و همچنين امکانات سلامت و درماني بايد به سمت شهرها و به تعبير ديگر به حاشيه شهرها هجرت کنند .
 
رئيس جمهور اين تصور را نادرست خواند و گفت : اين موضوع بار مسئوليت سنگيني را بر دوش دولت مي گذارد . 
 
آقاي روحاني خاطرنشان کرد : روستاييان پايه ها و ريشه هاي  اصلي زندگي اجتماعي هستند و شهرهاي ما نيز ريشه در روستاهاي گذشته دارند. 
 
وي در تشريح ويژگي هاي روستانشينان تصريح کرد : ما روستاها را همواره با ويژگي هاي فرهنگي ، صداقت ، امانت ، راستگويي ، شهامت ، شجاعت ، مقاومت و همچنين وطن دوستي و مرزباني مي شناختيم و مي شناسيم . 
 
رئيس جمهور گفت : ما روستاييان را به عنوان جامعه اي توليدگر که بار مسئوليت بزرگ توليدات کشاورزي و صنايع دستي را بر دوش خود دارد مي شناختيم و مي شناسيم . 
 
آقاي روحاني روستاييان را مدافعان غيور مرزهاي کشور خواند و گفت : روستاييان از مرزها و فرهنگ هاي اعتقادي اين سرزمين حراست مي کنند و همچنين مدافعان دوران نهضت اسلامي و انقلاب اسلامي هستند که ما همواره آنان را غيورمردان جنگجو و مبارز در هشت سال دفاع مقدس مي ديديم ، مي بينيم و مي شناسيم . 
 
 
وي با بيان اينکه واقعيت آن است که بايد به مشکلات روستاها و عشاير توجه کنيم ، تصريح کرد : اگر به مشکلات آنها توجه نشود به مفهوم سرآغاز مشکلات شهرها نيز هست. 
 
 
آقاي روحاني يادآور شد: حاشيه نشيني شهرها که امروز يکي از معضلات بزرگ براي کلانشهرهاست که بسياري از آسيب هاي اجتماعي از حاشيه نشيني و يا عدم اشتغال و بيکاري نشأت مي گيرد، مربوط به بي توجهي به شرايط زندگي روستاييان است . 
 
رئيس جمهور گفت : روستايي به خوبي مي داند که محيط روستا به لحاظ شرايط فرهنگي ، مهرباني ، ارتباط ها و پيوندهاي اجتماعي به مراتب بهتر از شهر است. 
 
وي افزود : همچنين روستايي به خوبي مي داند که شرايط زيست محيطي و هوا در روستاها از شهرها مناسب تر است به علاوه اينکه غذا و محصولات سالم در روستاها از شهرها آماده تر است. 
 
آقاي روحاني با بيان اينکه روستايي ويژگي ها و مزاياي روستا را مي داند ، تصريح کرد : پس چرا روستاييان به شهرها و يا حاشيه شهرها مهاجرت مي کنند؟ بايد به اين سوال پاسخ دهيم. 
 
رئيس جمهور تاکيد کرد: دولت يازدهم بار سنگيني را درباره روستاها بر دوش خود احساس مي کند و در طي اين سه سال و چند ماه اين دولت همه تلاش خود را براي توسعه روستايي انجام داده است . 
 
 آقاي روحاني خاطرنشان کرد: البته تا رسيدن به نقطه مطلوب فاصله زيادي وجود دارد . 
 
رئيس جمهور تصريح کرد : اين فاصله براي حراست از روستاها ، حفظ فرهنگ روستايي ، حفظ توليد در روستاها ، جلوگيري از مهاجرت و همچنين رفع مشکلات آينده شهرها بايد به جد مورد توجه همه دولتمردان باشد.
 
رئيس جمهور افزود: متأسفانه آمار بيکاري زنان و دختران بيش از مردان است.
 
رئيس جمهور با اشاره به هدف دولت از ترميم کابينه گفت: کشور، هدفش توسعه و تعالي است و دولت، هدفش خدمت به جامعه و مردم است و در راه خدمات گاهي نياز به تثبيت مدير و گاهي نياز به تغيير مدير است اينطور نيست که در يک شرايط واحد باشيم.
 
آقاي روحاني در ادامه سخنانش در همايش ملي روز روستا و عشاير تصريح کرد: همه بايد براي حل معضل کشور که عدم اشتغال و بيکاري براي نسل جوان تحصيلکرده به ويژه زنان و دختران است تلاش کنيم.
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
رئيس جمهور گفت: ستاد اقتصاد مقاومتي به مقام معظم رهبري پيشنهاد کرده است يک ميليارد و 500 ميليون دلار از صندوق توسعه ملي براي اشتغال روستاييان اختصاص يابد.
 
آقاي روحاني افزود: با اختصاص اين مبلغ شاهد يک حرکت بزرگ خواهيم بود که مي  تواند به توليد، صنايع دستي، صنايع متوسط کوچک، کشاورزي، مدرن سازي آبياري،  محصولات دامداري و باغي، محيط زيست و جذب گردشگر کمک کند.
 
 
خبر تکميلي متعاقبا ارسال مي شود...
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس